ABOUT US / DUURZAAMHEID

Trendy, duurzaam, comfi en fun zijn de sleutelwoorden voor onze labels. De labels zijn vooruitstrevend in de ontwikkeling van de laatste trends, elk item is een pronkstuk waarmee elk kind zich bijzonder voelt en plezier aan beleefd. Wij geloven in zorgeloos plezier voor elk kind, elke dag. Onze kleding helpt daarbij.

De ontwikkeling van de collecties start met het bepalen van de trendkleuren en de selectie van de meest duurzame, comfortabele en Oekotex gecer - tificeerde stoffen. Oeko-Tex ┬« voert een streng beleid tegen schadelijke stoffen in textiel. Doordat we aan hun strenge standaarden en kwaliteitseisen voldoen, weet u zeker dat uw stoffen geen schadelijke chemicali├źn bevatten. Het resultaat is een aangenaam product voor de huid en de gezondheid. Als het even kan maken we gebruik van gerecyclede materialen.

De hoge kwaliteit van onze kleding zorgt ervoor dat het van de ene generatie naar de volgende doorgegeven kan worden. Dit draagt bij aan een scho- nere wereld.

Als klein bedrijf produceren wij slechts 2 collecties per jaar. Wij produceren niet te veel en produceren alleen op bestelling, waardoor de voorraad zeer beperkt is. Dit betekent dat we niet veel materialen en voorraden hebben om de verspilling te beperken.

Onze inspirerende modellen worden op verantwoorde wijze vervaardigd in Europese ateliers, waar met plezier wordt gewerkt aan elke creatie. 2 keer per jaar bezoeken wij onze ateliers en zien dat de makers van onze kleding happy zijn.

De collecties zijn toegespitst op de leeftijden van de verschillende doelgroepen. Voor Kiezeltje ,voor meisjes van 1 tot 5 jaar, is er extra aandacht voor zacht en comfortabel met een vernieuwende look. KIE stone voor de stoerdere meid van 6 tot 16 jaar, gaat helemaal mee in de trend van vandaag. KIE stone BOY, van 5 tot 14 jaar, is stoer maar toch ook hip en in lijn met de laatste mode.

LIEFS KIE STONE - KIEZELTJE