ABOUT US

De collecties zijn samengesteld met de meest mooie en duurzame stoffen. Van een warme jacquard tot een zachte katoen, elk item voelt geweldig aan en ziet er prachtig uit. We zijn erg trots dat we deze kwaliteit kunnen bieden aan onze klanten.

Zoals elk seizoen hebben we weer een aantal fantastische nieuwe modellen toegevoegd aan de collectie. Van leuke tops met hippe gilets tot een trendy cargo, er is iets voor iedereen. We zijn ervan overtuigd dat je verliefd zult worden op deze nieuwe stijlen.

De collecties zijn toegespitst op de leeftijden van de verschillende doelgroepen. Voor Kiezeltje ,voor meisjes van 1 tot 5 jaar, is er extra aandacht voor zacht en comfortabel met een vernieuwende look. KIE stone voor de stoerdere meid van 6 tot 16 jaar, gaat helemaal mee in de trend van vandaag. KIE stone BOY, van 5 tot 14 jaar, is stoer maar toch ook hip en in lijn met de laat- ste mode.

Wij zijn ons ook zeer bewust van onze impact op het milieu en de maatschappij. De stoffen die wij verwerken zijn daarom OEKO-TEX Standard 100 gecertificeerd. Ons productieproces verloopt op eerlijke wijze en wij zorgen ervoor dat de medewerkers happy zijn en niet worden uitgebuit, daarom werken wij alleen samen met Europese ateliers.

LIEFS KIE STONE - KIEZELTJE